Een go-bag inpakken voor een noodreis

Wat gooi je in een tas als je moeder net een hartaanval heeft gehad? Wanneer het noodlot toeslaat en je moet de weg op zo snel als dat kan, dan kun je als eerste een noodpakket inpakken voor je ongeplande reis.

Pak de juiste maat tas

Geen inpak zoektocht begint zonder de juiste tas, dus zorg ervoor dat je begint met een reis rugzak die past bij uw omstandigheid. Hiervoor wil je alleen met handbagage reizen omdat je snel wilt kunnen weg gaan. En daarnaast heb je geen tijd om bagage mee te slepen of te verliezen. 

De Kipling rugzak is de perfecte go bag omdat hij altijd onder de stoel voor je past en het precies de juiste maat is om je essentials te dragen. Omdat het is gemaakt van duurzame stof, zal het omgaan 

alle omstandigheden van je noodreis aan kunnen zonder dat jij je zorgen hoeft te maken.

Pak de Essentials in

Medicijnen, reisdocumenten (zoals paspoort en/of rijbewijs) en geld (contant geld, creditcards, pinpassen) zijn niet te missen. Voeg deze eerst toe, want zonder deze items is het moeilijk om ergens in de wereld te komen. Daarnaast kunnen ze van levensbelang zijn in sommige omstandigheden.

Pak de elektronica

Communicatielijnen moeten open blijven. Pak je telefoon en snoeren op zijn minst in, je kan waarschijnlijk je laptop en tablet overslaan. Deze zijn niet essentieel in een noodgeval. Zeker een batterij inpakken, zodat je nooit zonder stroom ergens zit, want je weet maar nooit!

Pack Minimale toiletartikelen

Dit is niet het moment om uw huidverzorging regime zorgvuldig in te pakken of shampoo van uw grote fles over te brengen naar uw fles ter grootte van een reis. Pak alleen het nodige in, dus een tandenborstel, tandpasta en eventueel paracetamol. En dan maar gaan (Bron: Maes & Hills Collection)!